Linkbuilding Vlaanderen

Wij zijn gespecialiseerd in externe linkbuilding op relevantie. Ons team zorgt ervoor dat jou website snel stijgt op uw belangrijkste zoekwwoorden binnen Google! Vraag ons vandaag nog meer info over interner en externe linkbuilding.

Linkbuilding expert

Het ontwikkelen van een effectieve link building strategie is van essentieel belang voor het succes van uw website op het internet. Link building campagnes moedigen websites aan te linken naar pagina’s van uw site om ze relevanter te maken

Wat is linkbuilding

Link building is het genereren van links vanaf externe webpagina’s (ook wel backlinks of externe links genoemd) naar een specifieke website,met het doel een hogere waardering voor Google te behalen op voor die webpagina relevante trefwoorden.

Optimaliseer je website

Bij het optimaliseren van de interne websitestructuur is zowel autoriteit als relevantie van belang. Dit geldt echter niet alleen voor interne links, maar ook voor externe links; het is niet alleen van belang wie naar je verwijzen, maar ook hoe.

Link-building advies

Google gebruikt links als kwaliteitsfactor, omdat een link als een soort stem kan fungeren. Een stem van een derden die zegt dat iets kwalitatief goed en betrouwbaar is. Hoe meer relevante links hoe beter voor je website en linkbuilding profiel.

Linkbuilding begin

Linkbuilding is het bereiken van de mensen die een relevante aanbeveling kunnen doen met als doel het genereren van relevant verkeer. Nieuwe bezoekers die jouw artikelen lezen, zodat de kans op een verwijzing of link groter wordt.

Linkbuilding Tip zorg voor kwalitateit links van relevante websites!

Bij linkbuilding gaat het verder niet zozeer om de kwanteit (de hoeveelheid inkomende links) maar om de kwaliteit. De kwaliteit wordt bepaald op de relevantie van de link (schrijft degene die naar jouw website linkt over hetzelfde onderwerp) en de autoriteit van de website die naar jouw website linkt (is het iemand die zelf ook veel stemmen heeft ontvangen). Linkbuilding is dus ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk kwaliteitslinks ontvangt. Bekijk ook eens deze video over linkbuilding. Hieronder vind je verder een database aan artikelen over linkbuilding, doe er je voordeel mee!

Linbuilden methoden

Er bestaan vele methoden om links naar een website te genereren, zoals: het aanmelden van een website bij voor die website trefwoordrelevante webgidsen het plaatsen van waardevolle content op een website, waardoor mensen links naar de webpagina vermelden het aanbevelen van een nieuwswaardige webpagina op een website voor social bookmarking het uitwisselen van links (linkruil) het schrijven van een testimonial (productaanbeveling) het doen van een interview op een externe website het actief participeren op weblogs en gebruikersfora door in het blog- of forumartikel een link te plaatsen (hoewel hier vaak gebruik wordt gemaakt van de Nofollow-tag) het verspreiden van artikelen en persberichten het uploaden van bestanden naar websites voor het delen van documenten het uploaden van promotiefilms op videowebsites het schrijven van artikelen op websites van anderen (guest writing) het laten schrijven van artikelen door bloggers (bijvoorbeeld een productbeoordeling)

Gastbloggen: de meest onderschatte link building methode

Gastbloggen is een van de linkbuilding methodes die nog altijd onderschat wordt. Dat is jammer, want waardevolle links zijn erg belangrijk en zeker als deze op een natuurlijke manier tot stand zijn gekomen. Linkbuilding is tijdrovend, maar levert wel succes op als je bijvoorbeeld gaat gastbloggen en daarvoor verschillende kanalen gebruikt, zoals relevante blogs en nieuwskanalen. Linkbuilding is een uitstekende reden om te gaan gastbloggen, maar het levert je meteen nog meer voordelen op. Door middel van het schrijven van een gastblog wordt de informatie ook door andere bezoekers gelezen, die op de link kunnen klikken en anders misschien nooit op je website waren gekomen. Een andere reden is dat je een blog schrijft met verstand van zaken. Als je dat regelmatig doet, wordt je op den duur als een autoriteit gezien met betrekking tot het onderwerp. Bij gastbloggen is het de intentie dat je waardevolle content creëert om lezer daadwerkelijk te helpen en te hopen dat mensen dit waarderen met een backlink.

Tags en referenties: Bovenaan in google - Online marketing bureau -

 

Onze Partners

Wij werken samen met heel wat bedrijven relevant aan webdesign, online marketing, seo ... .