Goedkope webshop

WooCommerce is de webshop module die gebruikt kan worden voor WordPress websites. Heeft u een WordPress website en wilt u graag een webshop toevoegen aan deze bestaande website? Dan is WooCommerce de ideale module om hiervoor te gebruiken!

Goedkope webshop

Het laten maken van een webshop in WordPress met WooCommerce heeft vele voordelen. U kunt gebruik maken van vele plugins en templates om zo uw webshop aan uw smaak aan te passen. De goedkope webshop is volledig zelf te beheren.

Goedkope webwinkel

Bij webwinkels maken wij graag gebruik van een CMS-koppeling. Open Source websitesoftware als Wordpress (WooCommerce. Via deze software kunnen wij uw webwinkel perfect op maat maken, nadien kan u zelf de goedkope webshop beheren.

Betaalbare webshop

Een goedkope webshop maken is eenvoudiger dan ooit. Een webshop is een goede manier om de producten die u te koop aanbiedt online te presenteren. Uw nieuwe webshop kan naast betaalbaar zelfs uitgroeien tot een groot bedrijf.

Budget webshops

Een webshop beginnen lijkt voor veel mensen een lastige klus, echter hoeft dat niet het geval te zijn. Wij hebben een systeem ontwikkeld waarmee u snel en simpel een professionele webshop op kunt zetten met uitgebreide mogelijkheden!

betaalbare webwinkel

Als je bij ons een webwinkel wilt laten maken zorgen wij voor een gebruiksvriendelijke Content management systeem. Zonder technische kennis kunt u uw webwinkel beheren. U kunt zelf producten toevoegen, bestellingen beheren, ...

De 5 ergernissen bij online shoppen en verkopen

Eerlijk is eerlijk, winkelen in fysieke winkels is ook niet altijd een feestje, bewijst deze opsomming van ergernissen in paskamers. En toch koop ik liever in 'echte' winkels dan online. Noem me een oma, noem het nostalgie, maar het is de waarheid. Waarom dan wel? Nou, lees deze ergernissen bij online winkelen (en verkopen) maar eens. Ik doe vast iets niet goed, maar steeds als ik een leuke selectie in het digitale mandje heb geworpen loopt of mijn computer vast, of ik twijfel zo lang dat de webwinkel in kwestie mijn mandje delete. Hoe dan?! Ik snap dat de webshop de gekozen items niet urenlang vast kan houden, dat doen fysieke winkels ook niet, maar een paar uur kan toch wel? Zucht, first world problem.

Bol.com is de grootste webshop van het land

Bol.com voert dit jaar de Twinkle100 aan, de lijst met de grootste webshops van het land. De internetwinkel behaalde vorig jaar een omzet van 950 miljoen euro en bleef daarmee Coolblue (ruim 614 miljoen euro) en Wehkamp (540 miljoen euro) voor. De top vijf wordt compleet gemaakt door Zalando (530 miljoen euro) en Albert Heijn Online (400 miljoen euro). Bol.com stond ook vorig jaar bovenaan; toen met een omzet van 730 miljoen euro. De Twinkle100, die voor de tiende keer werd opgesteld, komt van Twinkle Magazine en de Hogeschool van Amsterdam (HvA).Zij maakten op basis van een enquête een overzicht van de tweehonderd grootste internetwinkels. Van bedrijven die geen omzetinformatie gaven, werd de omzet geschat door de redactie van Twinkle Magazine en de HvA. Sans-online

Webshopmarkt omgedraaid: klant bepaalt prijs op sodeal.nl

De favoriete vergelijkingswebsites van menig koopjesjager. En laten we daar als Nederlanders nou ook bekend om staan. We willen alles zo goedkoop mogelijk, altijd minder betalen dan de ander. En dat is wat Sodeal.nl, in tegenstelling tot andere vergelijkingswebsites, aanbiedt. “Heb jij daar 50 euro voor betaald? Ik heb ‘m voor 20 euro via Marktplaats op de kop getikt!”. Nederlanders vertellen het maar al te graag als ze iets goedkoper hebben aangeschaft dan een ander. Sodeal.nl, opgericht door Marcel v.d. Pol en Paul Goes, speelt in op dit aspect van de Hollandse cultuur met een website waarbij je áltijd weet dat je minder betaalt dan een ander. “Met grote retailers als bol.com, Coolblue en Wehkamp valt er weinig meer te concurreren op prijs. Kleine webshops worden overruled door deze grootheden die dag in, dag uit de beste prijs kunnen bieden”, vertelt Paul. Kleinere webshops kunnen via Sodeal.nl echter op een unieke manier nieuwe klanten winnen.

 

Onze Partners

Wij werken samen met heel wat bedrijven relevant aan webdesign, online marketing, seo ... .

Webshop Tuinbank - Webwinkel picknicktafel - Shop banc de jardin - Winkel table plilante - Webshop protienedieet - husqvarna automower webshop - Overzicht van b2b bedrijven in computer verhuur -